BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 30, 2011

Chak!!

Chak!! muahaha jgn melatah sudah, dah lama sgt la Cik Moon ni x update blog ~nama bru saya yer~ agak2 brapa lama sy x update, klau rajin sila la check last post Cik Moon ni ble..


oke, kita straight to the point je, sepanjang Cik Moon cuti nak dekat setahun ni, macam2 mende Cik Moon buat, ha cer teka2.. antaranya Cik Moon online.. huk2,, dan jua, sambil menanti result upu kluar ,Cik Moon try keje kat tadika, fuh mula2 ase penat tahap mendaki gunung, tp lama2 oke dah, siap boleh balik umah jln kaki lg tu.. ~terbang da(bangge)~

maka tanggal 15 Juali eh Julai 2011, result upu pun diumumkan, ha cer teka Cik Moon dpt mana?? Alhamdulillah Cik Moon dpt UPSI. Bagi sape2 yg x taw UPSI ni ap meh sini Cik Moon xplain cara guru.. Upsi ni ialah Universiti Pendidikan Sultan Idris, yg terletak di Tanjung Malum Perak, huhu, jd org Perak la cik Moon ni.. cik Moon dpt jurusan Pendidikan Moral insyaAllah bulan 9 ni masuk.. Korang doakan la ye Cik Moon berjaya dlm jurusan Cik Moon ni..

Ya Allah, kenapa x bgtaw nak 3 perenggan jari2 Cik Moon menari, Cik Moon x mau panjang cerita dah, Cik Moon off dulu.. Assalamualaikum...

6 comments:

ReYnn said...

moooonnnn...update gak akhiranya..hee!

Mona Bt. Mat Zaid said...

ahaha ske2, just x leh slalu sgt lorr.. x de idea... huk2

Outbound Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

hjman said...

blogwalking, followed! pls followback, new blog ni, pls support ! :) kat sini ada jual kopiah keras untuk abang abang pakcik pakcik semua ye :D

Angela Brooks said...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!
Angela
angelabrooks741 gmail.com